xxx


Hikaye ve resimlerinizi bekliyorum!!!
hikayedengercek@gmail.com

Monday, May 28, 2012

(1) Yarak Merakı Anemle Beni Tuzağa Düşürdü!

Yarak Merakı Anemle Beni Tuzağa Düşürdü! (1) (Sema 18 Y., İstanbul / Türkiye)

Adım Sema, 18 yaşında, Lise mezunu bir kızım. Annem Saliha ile beraber yaşıyorum. İki yıl önce babamı kaybettik. Bu iki yılda maddi ve manevi çok sıkıntılarımız oldu. Dedem ve babaannem annemi hiç sevmezlerdi. Babam kendilerinin bulduğu bir kızla evlenmeyip annemle evlenince hem babamı hem de annemi dışlamışlardı. Beni bile zaman zaman diğer torunlarından ayırdıkları oluyordu. Annem Saliha ise dünya iyisi bir insandır. Buna rağmen bize böyle dışlayıcı davranmaları bizi çok üzüyordu. İki göz bir gecekonduda babamdan kalan malullük maaşı ile geçinmeye çalışıyorduk. Ben bir giyim mağazasında iş bulup çalışmaya başladım. Tesettür giyim satan, iki katlı büyük bir mağaza idi.

Arkadaşımın Azgın Dul Annesini Sikiyorum!

Arkadaşımın Azgın Annesini Sikiyorum! (Cengiz 29 Y., İstanbul / Türkiye)

Selam sex severler, bundan 4 ay önce arkadaşımın annesini ilk defa nasıl siktiğimi paylaşmak istiyorum. Gezmeyi eğlenmeyi fazla seven biriyim, haftasonları Klüplere gider, sabaha kadar takılırım. Tabi bu takılmalarımda arkadaşım olan Serkan da olur yanımda. Serkanın dul annesi de kızardı, sabaha kadar gezmelermize, "Ne yapıyosunuz oralarda? Yabancı karılarla mı yatıyorsunuz? Hastalık falan kaparsınız!" diyordu sürekli. Serkanın annesiyle, yani Suna ablayla bayağı samimi konuşur olmuştuk son zamanlarda.

Gemici Abimle Sorunları Olan Yengemi Siktim!

Gemici Abimle Sorunları Olan Yengemi Siktim! (Hakan 24 Y., İstanbul / Türkiye)

Slm ben Hakan. Gemici abimin karısı, yani Hacer yengemle olan sikiş hikayemi paylaşmak istiyorum. Bu hikayenin başlangıcı yaklaşık 7 sene önceye dayanıyor. O zamanlar ben 17 yaşlarındaydım, yengemse 21 yaşında. Abimle yeni evlenmişlerdi. Yengem Hacer 1.70 cm boylarında, 55 kilo, esmer, alımlı bir kadındı. Abimle severek evlenmişlerdi. Bu evlilik uğruna aileleri bile karşılarına almışlar, ama sonunda birbirlerine kavuşmuşlardı. Beraber bizim baba evinde yaşamaya başladık. Abim gemi kaptanı olduğundan, sürekli başka ülkelere gider, kimi zaman 15 gün, kimi zaman da 2 ay gelmezdi.

Ellerimi Kullanamadan Elvan Ablayla Sikiştik!

Ellerimi Kullanamadan Elvan Ablayla Sikiştik! (Engin 18 Y., İstanbul / Türkiye)

Selam 31 severler. Evde aksi bir kazayla başlayan, fakat sonu harika biten bir sikişme hikayemi paylaşmak istiyorum. Bizim oturduğumuz sokakta çapraz apartmanın bodrum katında oturan karı koca bir komşumuz vardı. Bu komşumuz 1 yıl önce köylerinden gelmişlerdi İstanbul'a. Ben kadını ilk gördüğümde, (İşte! Köylü güzeli dedikleri bu olsa gerek!) demiştim. Kadının adı Elvan, boy 1.65 falan, yaşı en fazla 30, memeler birer füze sanki yırtıp çıkacak üstündekileri, kalçalar dolgun mu dolgun, kadın tam türbanlı değildi de, ama başı hep tülbentle yarım örtülüydü. Ben hasta olmuştum onu görünce, yarağım kazık gibi olmuştu. Hatta taşınırlarken yardım bile etmiştim onlara, sırf Elvan ablaya biraz yaklaşmak için.

(2) Dayılarımın Yarrakları!

Dayılarımın Yarrakları! (2) (Ayça 19 Y., İstanbul / Türkiye)

Artık tam bir orospu olmuştum, yarrak yemeden duramıyordum, ama evde olduğum için devamlı olmuyordu. Büyük dayım emlak işi yapıyordu, sekteri işten ayrılınca, benim sekreter olmam için babamı aramış, (Dayımın asıl niyeti beni rahat sikmekti), babam da kabul etmiş ve ben de çok sevinmiştim. Ertesi sabah hazırlanmış, dar gömleğimi giymiş, fakat altına sutyen takmamıştım, altıma tangamı giyip, diz üstü beyaz eteğimi de üstüne çekip, evden çıkarken belli olmasın diye pardedüsümü de üstüne giymiştim. Dayım sabah saat 8'de beni almaya gelmişti. Arabaya bindim, hareket ettik. Evin önünden uzaklaşır uzaklaşmaz, dayım elini bacağıma koyup, "Kız amını götünü sikmek için sabırsızlanıyorum!" dedi. "Valla ben de yanıyorum dayı, diğer dayılarım da gelecekler mi?" diye sordum. "Amına koduğumun orospusuna bak, lan benim yarrağım yetmiyor mu zilli? Ne doymazmışsın sen ya!" dedi. "Ne yapayım dayı, ben siz alıştırdınız!" diye gülümsedim. Dayım da, "Bana bak orospu, etrafdaki esnafa siktirmek yok, sikerim belanı!" dedi. Böyle konuşması bile amımı vıcık vıcık etmişti, dayıma gülerek, "Valla iyi sikemezseniz orasını bilemem artık!" dedim.

(1) Anneler Günü Hediyesi Olarak Anneme Yarak!

Anneler Günü Hediyesi Olarak Anneme Yarak! (1) (Canan 30 Y., Kayseri / Türkiye)

Kocam kamu görevlisi bir memurdur. Bulunduğu mevki nedeniyle, sık sık şehirdışına ve hatta ülkedışına gitmek zorunda kalıyordu. Ben de onun yokluğunu fırsat bilip, gönlümce geziyor, istediğim gibi alışveriş yapıyordum. Kızımı okula bıraktıktan sonra serbestliğin tadını ve özğürlüğün mutluluğunu çıkartıyordum. Çünkü kocam bu konularda çok sıkıcıdır.

(2) Anneler Günü Hediyesi Olarak Anneme Yarak!

Anneler Günü Hediyesi Olarak Anneme Yarak! (2) (Canan 30 Y., Kayseri / Türkiye)

Merhaba seks sevenler. Annemi tutucu zannederken, meğer annem ne sikişken orusbu imiş de haberim yokmuş. Daha önce Celal ile sikişmelerimizin birinde, annemin bizi gözetlediğini ve o yarağı kendis

Demek Ki Benim İçimde De Orospuluk Yatıyormuş!

Demek Ki Benim İçimde De Orospuluk Yatıyormuş! (Necla 32 Y., Bremen / Almanya)

Sırayla 5 bayan, ayda bir, birimizde kahvaltı partisi yapardık. O gün 4 arkadaşımla beraber, Filiz ablaya kahvaltıya gitmiştik. Filiz ablamız 44 yaşında olduğundan yaşça hepimizden büyük, ama yaşını göstermeyen, daima güleryüzlü, tombul, genelde hep mutlu tanıdığımız ve çevresine mutluluk veren biriydi.

Böğürtlen Sayesinde Arkadaşımın Karısını...

Böğürtlen Sayesinde Arkadaşımın Karısını Siktim! (Gökhan 35 Y., Düsseldorf / Almanya)

Slm ben Gökhan, 35 yaşındayım, güzel bir eşim, mutlu yuvam var. Aslında şikayetim yok, eğer su seks meselesi olmasa. Eşimle herşeyi denemiş olmamıza rağmen, yinede kendimi yeterince tatmin olmuş hissetmiyorum. Daha fazlasını değilde, değişiğini istiyordum. Karşıma çıkan her kadının bacak arasını aklıma getiriyor, bazen 31 çekiyor, bazende hayaliyle kalıyorum. Tabiki hayalimdeki kadınların hepsi çok istekli ve erkeğinin her arzusunu yerine getiriyorlar. İşin en kötü tarafı da, arkadaşlarımın eşlerine duyduğum ilgiydi. Hele arkadaşım Niyazinin eşi Nurgüle duyduğum hisler artık beni ona karşı seks aşığı etmişti...

Dayım Askere gitti Yengem Bana Kaldı!

Dayım Askere gitti Yengem Bana Kaldı! (Hakan 28 Y., İstanbul / Türkiye)

Merhaba 31 sever arkadaşlar. Dayımın karısıyla, yani Nuray yengemle sikişme hikayemi paylaşmak istiyorum. Nuray yengem 25 yaşında, kumral, ela gözlü, dolgun memeli, hele bir de kalçaları var, adamı olduğu yerde boşaltır. Yengem türbanlıdır, etek, bluz falan giyer, ama vücut hatları hep meydandadır. Yengemle olan hikayem, dayımın askere alınmasıyla başladı. Dayım 19 yaşında Almanya'ya çalışmaya gitmiş ve 35 yaşına kadar hiç Türkiye'ye gelmemiş. Sonra Türkiye'ye kesin dönüş yapıp, namuslu olduğunu düşündüğü Nuray yengemle evlenmeye karar vermiş. Fakat yengemle evlendikten 5 gün sonra, dayım polis aramasına takılıp, apar topar askere alındı.